Hornbæk Golfklub
Gilleleje Golfklub
previous arrow
next arrow
Slider

KONGEGOLF

Hvad er KONGEGOLF
KONGEGOLF er en fritspilsordning mellem Asserbo, Fredensborg, Gilleleje og Hornbæk golfklubber.

Hvem kan spille KONGEGOLF
Fuldtidsmedlemmer i de fire golfklubber kan individuelt melde sig ind i KONGEGOLF.

Hvad koster KONGEGOLF
I 2021 koster et medlemskab i KONGEGOLF kr. 750, hvis man melder sig ind senest den 15. april 2021. Ved senere indmeldelse koster det kr. 800. Juniorer spiller gratis i KONGEGOLF klubberne.

Hvilke rettigheder får man som medlem i KONGEGOLF
Medlemmer i KONGEGOLF kan spille gratis i de tre andre golfklubber i perioden 1. maj til 31. oktober. Det gælder både 18 huls og par 3 baner. Træningsfaciliteter kan benyttes i forbindelse med spil.

Hvordan bliver man medlem i KONGEGOLF
Man melder sig ind i KONGEGOLF via Golfbox turneringsmodul, hvor man også betaler for medlemskabet. Brug menupunktet "TILMELDING" herover for komme til din klubs tilmelding.
Hjemmeklubben informerer sine medlemmer om, hvornår tilmelding åbnes. Der er åben for tilmelding til sæson 2021 fra 1. november 2020.

Karensperiode
Medlemmer der skifter fra en KONGEGOLF klub til en anden, kan ikke deltage i ordningen fra datoen for klubskiftet og det følgende kalenderår.

Hvordan booker man tider i KONGEGOLF
Man booker via Golfbox efter først til mølle princippet, altså på linje med klubbens medlemmer og greenfeespillere.
Banelukninger og blokeringer skal respekteres. I Hornbæk Golfklub er det kun muligt at booke et begrænset antal tider mellem 08:00 og 11:50 i weekender og på helligdage ved henvendelse til Sekretariatet.

Så mange dage kan du booke frem i tiden i klubberne:

Asserbo - 28 dage - Max. spillehandicap 48 alle dage
Fredensborg - 28 dage - Max. spillehandicap 48 alle dage
Gilleleje - 90 dage - Max. spillehandicap 48 alle dage
Hornbæk - 14 dage - Max. spillehandicap 48 alle dage

Turneringer i hinandens klubber
Officielle underklubber, der vil afholde en turnering i en af de tre andre klubber, kan tilbyde deltagere, der er med i KONGEGOLF, at benytte ordningen. Klubben, hvor en sådan turnering afholdes, kan kræve et gebyr for det arbejde, den skal udføre, også for medlemmerne af KONGEGOLF.

Venskabsklubber
De eksisterende aftaler mellem klubberne fortsætter uændret, så du kan stadig få en god pris uden at være med i KONGEGOLF.